Duyurular

Türk-Alman Üniversitesi eğitim-öğretim faaliyetleri 30.03.2020 tarihi itibariyle uzaktan yürütülmekte olup dersler online olarak verilmektedir. Koronavirüs sürecinin bir gereksinimi olarak uygulanan uzaktan eğitim için Türk-Alman Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (TAÜ-UZEM) kuruluş işlemleri de hız kazanarak devam ettirilmektedir. TAÜ-UZEM ile uzaktan eğitim şeklinde faaliyet gösterecek programların açılması ve zamanla örgün öğretimin ihtiyaç ve talep halinde uzaktan eğitim teknolojisi ile desteklenmesi sağlanacaktır. Bu çerçevede özellikle Alman partner üniversitelerimizle ortak çalışmalar ve projeler üretilmesi planlanmaktadır.

Üniversitemizin Kütüphanesi tarafından araştırma ve akademik çalışmalara destek olmak amacıyla ASOS İndeks ücretsiz olarak kullanıma açılmıştır.

Kullanıcıların ödünç aldıkları Nisan ve Mayıs aylarında iade süresi dolacak kitapların ödünç süresi 30.09.2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

Milli Dayanışma Kampanyası kamuoyunun bilgisine sunmak üzere internet sitesi ana sayfasında yayınlanmıştır. Detaylı bilgi için tıklayınız.